DMA internet services

E-mail Webmail

Om uw e-mail account in te stellen heeft u de account instellingen nodig die u van DMA ontvangen heeft. Daarin staan uw usernaam, uw password, uw e-mail adressen en eventuele andere gegevens.

Webmail:

U heeft keuze uit 3 webmail oplossingen.

https://webmail.dma.nl/   standaard webmail
https://webmail.dma.nl/webmail/basic/ vereenvoudigde webmail
https://webmail.dma.nl/webmail/pda/  mobiele webmail

Login:         uw e-mail adres
Password:  uw pop password.

SESSION IP MISMATCH

Sommige gebruikers ervaren login problemen bij het gebruik van WebMail op roaming WIFI/3G internet verbindingen.
Dit ligt aan de “Stay logged in” login optie in combinatie met wisselende IP nummers.

Gebruik deze link om eerst af te melden van WebMail.
Daarna is het beter om de “Stay logged in” optie niet te gebruiken.

Mocht bovenstaande niet werken dan moeten de webmail.dma.nl cookies verwijderd worden van je computer, kijk in de handleiding van je internet browser hoe dit moet. Voor Internet Explorer 8 gaat dit via het menu Extra -> Internet Opties -> Browser geschiedenis -> Verwijderen -> Cookies.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.