DMA internet services

DNS Support

De nameservers vormen het kloppende hart van elk netwerk. Voordat een webpagina getoond kan worden of een e-mail ontvangen kan worden wordt er altijd eerst een nameserver geraadpleegd om het domeinnaam om te zetten in een IP nummer. Want alleen op IP nummer kan de juiste server gevonden worden.

Daarnaast zorgen bereikbaarheidsproblemen op nameservers voor een keten van vertragingen in een netwerk. Vandaar dat de DNS Master van DMA strenge beveiliging en streng beheer pleegt op haar Nameservers.

Kortom uw domeinnamen staan veilig bij DMA.

De DMA nameservers zijn:

NS.DMA.NL  IP: 217.170.16.252
 NS2.DMA.NL  IP: 217.170.17.252
 NS3.DMA.NL IP: 104.131.92.105

U kunt in ons online DNS beheer portal al uw domeinnamen zelf beheren, vraag gerust om een demo account.