DMA


DMA Internet services
Amsterdamtel: 06 111 48419
e-mail: info@dma.nl

HomeOver DMADienstenSupportPolicy'sReferentiesLinksInfoContactWebMail

Referenties

Klanten
cases


    
Cases

In de afgelopen 10 jaar zijn honderden sites gemaakt door DMA. Hieronder een kleine greep uit ons portfolio.

   

Imps & Elfs
Imps & Elfs is een snel groeiend kleding merk. I&E heeft DMA gekozen voor het bouwen en hosten van haar website. Bezoekers zien vooral een mooi vormgegeven, snelle, toegankelijke site. Maar voor de medewerkers van Imps & Elfs is deze site meer. Het door DMA ontwikkelde CMS systeem stelt hen in staat om snel artikelen en persberichten toe te voegen. Timing is alles voor snelle groei in de kleding branche, vandaar de keuze voor DMA.


Hulskamp Narrowcasting
Narrowcasting is een snel groeiende activiteit binnen Hulskamp Audiovisueel. Voor succes in deze markt zijn snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit mbt het gebruik van Internet van groot belang. DMA host en beheert de webservers die Hulskamp gebruikt voor haar Narrowcasting naar onder andere meer dan 400 bank filialen.


Raad voor Cultuur
De Raad voor Cultuur maakt op efficiënte wijze gebruik van het internet. Door middel van een informatieve website en een effectief systeem voor nieuwsbrieven worden veel mensen geïnformeerd over nieuwe adviezen van de Raad. Maar het meest indrukwekkend is het door DMA ontwikkelde online dossier systeem waarmee op zeer efficiënte manier de cultuurnota, waarop de regering haar cultuur beleid baseert, wordt geschreven, samengesteld, opgemaakt en druk klaar afgeleverd aan de drukker.


Politie Amsterdam Amstelland
De publieke website van de Politie Amsterdam Amstelland wordt per maand miljoenen malen bezocht en bestaat uit meer dan 3000 pagina's. Meerdere mensen uit het korps zijn in staat om 24/7 pagina's aan te maken en of te wijzigen. Deze site en het daarbij horende CMS worden gehost bij DMA en zijn door DMA op maat ontwikkeld voor het Korps. Naast deze site heeft DMA veel specifieke internet toepassingen voor het korps gemaakt waaronder: persarchief, SMS pers alert systeem, werving sites, kids sites en landelijke database van gestolen telefoons.


Politie Amsterdam Amstelland

Op 9 november 2006 startte de landelijke Politie een campagne tegen pinpasfraude, terondersteuning daarvan wordt in diverse media aandacht gevestigd op deze nieuwe vorm van fraude.Link: SPITS Link: Parool


Politie Amsterdam Amstelland
Speciaal voor kinderen van 4 tot 8 heeft DMA voor de Politie Amsterdam Amstelland
Een speelse, educatieve site gemaakt. Kinderen kunnen antwoorden vinden op vragen die ze hebben over de politie. Ook op School wordt veel gebruik vgemaakt van deze site.


Politie Amsterdam Amstelland
De Politie Amsterdam Amstelland is op zoek naar hoger opgeleid personeel om in de toekomst mee te denken over nieuwe richtingen voor de Politie. Juxta.nl heeft binnen 2 weken duizenden contacten opgeleverd waaruit de verdere selctie van personeel geschiedt.


Podium
DMA verzorgt al jaren de hosting van de servers van Podium, bureau voor educatieve communicatie.


Thonik
Thonik is een buro voor visuele communicatie.
De vaak verrassende ontwerpen zijn een uitdaging voor webbouwers om te realiseren, de kunst is om de techniek zo te buigen dat de ontwerpen onaangetast gerealiseerd kunnen worden.


Special Cosmetics
Special Cosmetics Is een snel groeiend cosmetica merk dat zich richt op de cosmetica markt, met internationaal bekende merken als Visign, Back-stage en MUST (Make Up Studio).


Agents After All
Agents After All is een klinkende naam in de muziekindustrie. Het bedrijf houdt zich sinds oktober 2004 vanuit Amsterdam bezig met de boekingen van ondermeer Ilse DeLange, Krezip en The Sheer. Niet alleen de site van AAA wordt gehost door DMA maar ook die van de meeste van de artiesten die AAA vertegenwoordigd. 


MuseumgoudA
Het Museum Gouda maakt veel gebruik van het Internet voor ondersteuning van exposities. De sites van het Museum Gouda worden vorm gegeven door Thonik, de sites worden gebouwd en gehost door DMA.


Greatshearwater
Joost en Christine Zeilen over zeeën en oceanen met de Greatshearwater. Reisverslagen en foto's worden gedurende de reis gemaakt en verzamelt. Het thuisfront kan op deze manier bijblijven. Een bijkomend voordeel is dat wanneer de foto's en verhalen op de DMA servers staan Joost en Christine zich geen zorgen hoeven te maken over back-up.