DMA


DMA Internet services
Amsterdamtel: 06 111 48419
e-mail: info@dma.nl

HomeOver DMADienstenSupportPolicy'sReferentiesLinksInfoContactWebMail

Info

Een website ontwikkelen
- Projectorganisatie
- Conceptueel Ontwerp
- Functioneel Ontwerp
- Technisch ontwerp
- Grafisch ontwerp
- Realisatie en Implementatie
- Testen
- Evaluatie
- Communicatie
- Presentatie
Standaard bannerformaten
Second Life
The Dogon code
Zeitgeist
De Duva
Krulletjes
7 sided form and the heart vortex
Learn how to drive your chariot
The Fool
The Exponential Function
Sonnet 146
The Code of Chivalry
It is the sun.
Reading Viracocha!
we weten veel he
Sources
True Majority
Kopie van ...
Weer bericht
Twaalf dagen
Hoe maak je een online formulier.
- FormMail handleiding
- FormMail bedankt
- FormMail Fout
ik wil weten
Sonnet 116
Nasa & the Moon
Toeval bestaat niet
20ste Eeuw Relationele wiskunde
Google lively
Het kiezen van een velig wachtwoord
Computer related acronyms
KPN gooit mailservers dicht


    

It is the sun.

Hou van elkaar om de koninkrijk van god te betreden, lukt je dit niet dan ga terug naar start, ontvang geen  €200, reïncarneer en probeer het opnieuw.

In de wijsheden van vele culturen is dit een terugkerende thema, maar ze hebben verschillende ideeën hoe je dat kan bereiken, daarom moesten we op een andere manier 'slim' worden, zo ontstond de moderne maatschappij op basis van materiële wetenschappen maar er zijn ook bijwerkingen.

Eén bijwerking is dat we de wijsheden van de oudheid (bijna) vergeten zijn, een andere bijwerking is arrogantie, 'we' menen alles te kunnen (de maakbare wereld), maar we zijn niet god (dat is de arrogantie, we denken god te zijn), deze arrogantie vertraagt onze ontwikkeling, meer niet, het mechanisme 'op zich' werkt, we worden slim en we gaan de bijwerkingen aanpakken.

Je kan zien dat we de bijwerkingen aanpakken in bijvoorbeeld de groene beweging, de klimaat beweging etc...
Je kan zien dat we de wijsheid van de oudheid herinneren door de enorme hoeveelheid (soms nieuwe) informatie en interesse op internet sites.

Maar wat was zo belangrijk dat we er een complete maatschappij voor in moesten richten? welke kennis ontbrak in de oudheid? Het antwoord is de zon.
In de oudheid hadden ze niet de instrumenten die wij nu hebben ontwikkeld, ze wisten niet alle details van de invloeden van de zon.

De zon is verdeeld in kwadranten, heeft een noordpool en een zuidpool, horizontaal bestaat de zon uit twee delen, het geeft positief geladen energie aan één zijkant en negatief geladen energie aan de andere zijkant, de 4 kwadranten worden vaak weergegevens als een kruis, vaak met een cirkel er omheen.

De zon roteert en stuurt voortdurend elektromagnetische energiepulsen naar de aarde, door de verdeling in kwadranten zijn dit 4 verschillende signalen, met variërende frequenties (door de verschillende rotaties).
De Van Allen belts (elektromagnetische bescherming van de aarde) geleiden deze signalen weg van de aarde maar een deel wordt afgebogen en wordt door de polen van aarde geleid, dit gebeurd elke seconde. Er is dus een tikkende klok van 4 verschillende codes afkomstig van de zon die elke seconde door de polen van aarde lopen.

Bijna alle religies zeggen dat god licht gemaakt heeft of gewoon licht IS.
Wat is licht?, licht is elektromagnetische energie van een bepaalde sterkte of 'voltage', als je voldoende volt door een koperdraadje laat lopen dan geeft het licht, een gloeilampje doet dat. God is dus elektromagnetische energie, in termen van onze materialistische wereld.

Einstein bewees dat energie niet kan afnemen of toenemen E=MC2 (Energie = Massa maal C [de lichtsnelheidsConstante] in het kwadraat), de lichtsnelheid is 300 miljoen meter per seconde.
God zijn is heerlijk, maar wat is nog beter dan god zijn?
Het antwoord is; nog meer god zijn, god wil daarom groeien.
Einsteins formule zegt dat energie niet kan groeien, maar god blijkt erg slim te zijn. Hij heeft een manier gevonden om te kunnen groeien en wij gebruiken die methode zelf ook allemaal.

Als een boom wil groeien dan gooit het een appel weg, de appel groeit en wordt ook een boom, die alles bevat van de oude boom maar ook iets van een andere boom en is dus gegroeid, is meer dan de oude boom.

Zo doet god dat ook, hij gooit een deel van zijn energie weg.
Einstein bewees dat energie niet kan toenemen of afnemen. Dus er moest iets voor terugkomen dat evenveel energie is. En dat is de materiële wereld.
Energie = Massa maal lichtsnelheid in het kwadraat de lichtsnelheid is 300 miljoen km per seconde) dus een beetje energie weggooien levert 300 miljoen keer meer massa op en wat vuurwerk (misschien zelfs een big bang).

Maar hoe zorgt dit dat god groeit?
In een materiële wereld kun je 1 euro hebben, als iemand anders ook 1 euro heeft dan heeft ieder 1 euro. Als je de euro's uitwisselt dan heeft ieder nog steeds maar 1 euro en is niemand gegroeid.

In de intellectuele wereld werkt dit anders, als ik 1 idee heb en iemand anders ook 1 idee, en we wisselen deze uit dan hebben ieder van ons 2 ideeën en beide zijn dus gegroeid.

Op dezelfde manier werkt het met liefde in de spirituele wereld, hoe meer liefde je uitwisselt hoe hoger je energie wordt, hoe meer volt er door je heen gaat, totdat je gaat gloeien als een gloeilampje en je licht uitstraalt, zodra je licht uitstraalt dan heb je meer energie dan waarmee je begonnen bent en kun je terug naar god om hem te laten groeien.

Je kan hetzelfde systeem zien in de seks daad, energie daalt van boven naar onderen door je 7 chakra's (endocrine glands) en je gooit een deel van je energie weg (man->sperma, vrouw->ovulatie).

Elke keer daalt je energie ietsje door het weggooien ervan, maak je een kind dan kun je middels dit kind groeien maak je geen kind dan kun je middels liefde groeien. Seks zonder liefde is dus nutteloze afval of verspilling.

Indien je energie voldoende hoog is dan wil je dat je energie niet naar beneden daalt maar juist naar boven stijgt, dus van je onderste chakra's (endocrine glands) naar de bovenste. (dit verklaart ook celibacy in monniken). Als je energie voldoende naar boven gaat en voldoende krachtig is dan opent je hoofd en stijgt je licht terug naar god die daardoor groeit.

Maar wat heeft de zon ermee te maken?
De zon stuurt gecodeerde signalen elke seconde door de aarde heen en vormt een soort synchroon klok.

Op het moment dat je geboren wordt, splitst heel even je DNA, deze wordt door de elektromagnetische energie van de zon, dat invloed heeft op de magnetische velden op aarde, binnen een seconde door elkaar gehusseld (gewoon door zwaartekracht) en daarna staat je persoonlijkheid en je energieniveau vast, een ziel kan alleen in hetzelfde energieniveau geboren worden, dus zodra dit vast staat kan er een ziel in.

Alles begint te groeien op basis van de timing van de codes van de zon, een ritme van de zon elke seconde, op een gegeven moment is de zygote voldoende ontwikkeld en maakt het ook zijn eigen klokje, het is dan exact synchroon met de zon's klok.

Dit weten we door ermee te rommelen, een kakkerlak wordt elke dag om middernacht wakker, overal ter wereld is dit zo, (terwijl middernacht overal anders is) en gaat op pad, maar hoe weet een kakkerlak hoe laat het is? de zon is niet zichtbaar om middernacht. Nu is onderzoek gedaan in de hersens van kakkerlakken, ze branden een klein deel weg en kijken wat het gevolg is, bij een bepaalde plek werd de kakkerlak niet meer om middernacht wakker, dit zou dus de klok kunnen zijn, om het zeker te weten hebben ze kakkerlakken uit de andere kant van de wereld gehaald (die dus 12 uur later wakker worden) en hebben de klok van die kakkerlak ingebracht in de andere kakkerlak, en die werd toen om dezelfde tijd als die andere kakkerlakken wakker.
Wat je ook kan doen is een kakkerlak 2 kloks geven maar die kregen allemaal kanker en stierven. De reden daarvoor is dat de groei van elke cel afhankelijk is van de timing van de klok en de synchroniteit van die klok met de klok van de zon.

De zon is dus een parity-check van de interne klok, ideaal gezien lopen ze synchroon, maar als ze niet synchroonlopen dan vind er wildgroei plaats, cellen groeien te snel en woekeren, dat noemen wij een kanker gezwel.

Naast rommelen met de klok kun je ook je endocriene klieren stimuleren middels chemische stoffen om meer of minder hormonen te produceren, het gevolg is het versnellen of vertragen van je metabolisme, je stofwisseling, en daarom krijgen veel mensen kanker door roken terwijl sommige (niet veel) mensen er nooit kanker van krijgen.
Chemotherapie werkt bij ongeveer 25% van de gevallen genezend, en dat komt doordat er 4 signalen van de zon komen, als de chemotherapie rekening zou houden met alle signalen van de zon dan konden ze 4 soorten chemotherapie maken die 100% van de mensen zouden genezen.

Dus de zon bepaalt onze basis timing, wij wijken steeds af van deze timing en voelen behoefte aan balans. Dit is ook wat mensen bedoelen met "in balans met de natuur zijn" letterlijk synchroon met de zon, maar we worden met zoveel stimulerende middelen geconfronteerd dat de enige oplossing is om 100% natuurlijke stoffen te gebruiken. Ook op dit gebied zie je de laatste jaren erg veel verbeteringen.

Maar alleen in balans zijn is niet voldoende, het is handig meer niet, echt bewust zijn van al deze processen is allesbepalend, is levensbepalend, en hoe je je leven bepaald met deze kennis bepaald of je in de cyclus van reïncarnatie blijft of er telkens een stapje hoger in komt omdat als je in elke leven je energie niveau (je voltage) laat toenemen dan reïncarneert je ziel steeds in een voltage gelijk aan toen je stierf, dus je beklimt een ladder, soms een paar treden hoger dan weer een trede lager enzovoort.

Stel dat je dit allemaal weet en je wil een beetje vaart maken, dan kun je bedenken dat als je deze kennis ergens bewaart dan kun je na je reïncarnatie dat weer ophalen en gebruiken om sneller de ladder te beklimmen, dat is wat Jezus aan het doen is, met liefde een beetje valsspelen :)

Daarom is hij de duivel en is dit de hell. We zeggen niet voor niets "the devil is in the details" of " dat is duivels slim"...
Binnen een illusie is wat wij denken de duivel te zijn niet de duivel en wat wij denken de heilige niet heilig. Waarom? Heel simpel, als je deze kennis weet dan wil je niet dat onderontwikkelde geesten naar god gaan (de kennis misbruiken en de hemel verzieken) dan verlaag je god in plaats van god te laten groeien.
Dus wat doe je als Jezus, je maakt mensen bang voor de duivel (ook al ben je dat zelf).
Iemand die de illusie doorziet, dus ontwikkeld is, ziet dat het onzin is en heel slim is.

Dus de artefacten uit de oudheid en boeken zoals de bijbel en de koran en de Bhagavad gita zijn allemaal gecodeerde kennisdragers van 1 persoon, 1 steeds opnieuw reïncarnerende ziel die bijna bovenaan de ladder is.

Net als het beeld van Viracocha op de poort naar de zon moet je doorhebben hoe je het leest om de echte kennis te kunnen lezen, anders zie je alleen een mooi beeld of een mooi verhaal en ga je allerlei godsdienstige waarden eraan toekennen uit je fantasie, die verhalen zijn zo slim om hetzelfde boodschap te bevatten maar dan in simpeler vorm voor simpeler zielen, doe ermee wat je wil, want je hebt vrije wil, ook dat is een daad van liefde en verantwoordelijkheid en vrijheid.