DMA


DMA Internet services
Amsterdamtel: 06 111 48419
e-mail: info@dma.nl

HomeOver DMADienstenSupportPolicy'sReferentiesLinksInfoContactWebMail

Over DMA

Visie
Geschiedenis
Innovatie
Toekomst


    

Visie van DMA

Computers en internet zijn een waardevol geschenk aan de mensheid, de techniek laat zien dat we allemaal letterlijk verbonden zijn met elkaar. Met dit geschenk kun je zeer interessante en goede dingen doen, zowel commercieel als ideëel en altijd creatief.

Mensen die creatief zijn hebben echter niet altijd de specifieke kennis of grote budgetten tot hun beschikking waardoor vele projecten stranden nog voor ze een kans hebben.

DMA streeft er daarom naar om zoveel mogelijk deze drempels weg te nemen door kennis breed beschikbaar te stellen en in te zetten. Geen probleem is te groot, geen project is te groot of te klein, geen budget is te groot of te klein maar wij kiezen wel op basis van gezond verstand en realiteitsbesef voor projecten waar wij ons specifieke bijdrage aan kunnen verlenen.

Verwacht van DMA geen Porsche voor de deur, robotische account managers of religieuze ICT fanatici, wij zijn meedenkers, probleem oplossers en teamgerichte productiemedewerkers.

DMA bouwt aan een bibliotheek van functionaliteit waaruit wij zelf kunnen putten maar vooral waar haar klanten van kunnen profiteren, door meer controle, intelligentere oplossingen, hoogwaardiger kwaliteit, rotsvaste stabiliteit en vooral door binnen het budget te kunnen werken.